Ord fra hjertet og mine bedste anbefalinger

Min dag startede med KAOS, og en dreng der kom for sent til hans terminsprøve. Kø, kaos og en bus der var kørt i grøften spærrede vores lille bitte landvej, 10 min. for sent og med sved på panden, ankom sønnike med “ brændende “ dæk og en varm modtagelse af skoleinspektøren.
En helt anden oplevelse, 1 time senere i Saras profesionelle hænder, og som “ gl. “ hudterapeut, har jeg aldrig oplevet sådan en professionel tilgang til faget som jeg møder her, hun løfter behandlingerne til et højere niveau, både i hendes faglig tilgang, men bestemt også hendes rolige væsen, evnen til at forklare om produkterne på forståeligt plan og absolut ikke mindst, et omgående synligt resultat - bor du i nærheden af Vejle kan jeg klart anbefale et besøg hos @sara.lorentsen.skin.expert men hun er i den grad også værd at kører efter - Ord fra hjertet og mine bedste anbefalinger.”

- Kristine www.kristinelingren.com

Sara Lorentsen