5 stjerner er slet, slet ikke nok for den oplevelse jeg får hver eneste gang med er hos Sara

Under Saras magiske hænder, oplever jeg hver eneste gang en innovativ, gennemtænkt og skræddersyet behandling, som er nøje sammensat efter mine behov. Hendes behandlinger er som en bid af himlen, og jeg er vild med at hun både tager sig tid til en super dybdegående information inden jeg ankommer, så hun er bedst mulig forberedt til at forkæle mig, samt at der er fuld fokus på mig imens jeg ligger svøbt på briksen. At hun tilmed krydrer sine behandlinger med bl.a. lækker afslappende massage, geniale og anderledes maske, samt de nyeste former for opgraderede teknikker, det er bare glimmer på en fuldstændig fantastisk behandling!! 5 stjerner er slet slet ikke nok for den oplevelse jeg får hver eneste gang med er hos Sara. En STJERNE i Vejle er virkelig født!

Christina Nanna @christinananna.dk

Sara Lorentsen